Novosti

Početna / Novosti

Lafarge škola trgovine "Znanje za buduće poslovanje"

Posted on 8th Feb 2018 14:12:57


Unapređenje saradnje sa našim kupcima kroz edukacioni program

U današnjem promenljivom i turbulentnom okruženju, permanentno obrazovanje je neophodno kako bi se adekvatno odgovorilo na izazove u poslovanju. Uspešne kompanije i pojedinci se znanjem bore protiv kriza i izazova, ali i za svoju konkurentsku poziciju na tržištu. Prepoznavši ovakve trendove, ponudili smo našim kupcima pakovanog cementa priliku za edukacioni program, koji će im pomoći da u budućem periodu unaprede svoje poslovanje.

Read More


Lafarge krediti „Moje gazdinstvo“ - Iskustvo iz prve ruke

Posted on 4th Nov 2016 12:43:44


Imajući u vidu značaj poljoprivrede za našu zemlju i ogorman potencijal za dalji razvoj, odlučili smo da uložimo dodatnu snagu i sa naše strane podržim ovaj sektor. Sa Lafarge kreditima „Moje gazdinstvo“ poljoprivrednici imaju priliku da svoja gazdinstva unaprede, izgrade nove objekte i poboljšaju stare. Ovakav način finansiranja postao je prepoznat kao izuzetno povoljan i fleksibilan za poljoprivrednike, jer se način otplate u potpunosti prilagođava njihovim potrebama.

 

Read More


Specijal krediti za izgradnju

Posted on 30th Aug 2016 09:44:11


U periodu od 22.08.2016. do 23.10.2016. godine, pored redovnih Lafarge Moj dom kredita, krajnjim kupcima su na raspolaganju i krediti prema specijalnim uslovima koji se odnose samo na kupovinu Lafarge proizvoda, tako da su i krediti sa rokom otplate od 24 meseca i visine do 200.000 dinara u potpunosti beskamatni!

 

Read More


Novosti.

Posted on 12th Apr 2016 17:12:07


Dobro dosli na stranicu novosti! Ovde ćemo vas redovno obaveštavati o našim novim proizvodima i uslugama.

Read More