Novosti

Početna / Novosti

Novosti-glavna strana

Lafarge krediti „Moje gazdinstvo“ - Iskustvo iz prve ruke

Posted on 4th Nov 2016

Imajući u vidu značaj poljoprivrede za našu zemlju i ogorman potencijal za dalji razvoj, odlučili smo da uložimo dodatnu snagu i sa naše strane podržim ovaj sektor. Sa Lafarge kreditima „Moje gazdinstvo“ poljoprivrednici imaju priliku da svoja gazdinstva unaprede, izgrade nove objekte i poboljšaju stare. Ovakav način finansiranja postao je prepoznat kao izuzetno povoljan i fleksibilan za poljoprivrednike, jer se način otplate u potpunosti prilagođava njihovim potrebama.

Kako bismo stekli bolji uvid u to šta je potrebno poljoprivrednicima i kako da poboljšamo naše proizvode i usluge, ovom prilikom posetili smo gazdinstva u okolini Loznice. Dugogodišnji poljoprivrednik Momčilo Maksimovič, prilikom posete navodi „Ovo mi je već drugi put da na ovaj način finansiram izgradnju objekata u svom domaćinstvu i smatram da je izuzetno povoljan jer uz jednogodišnji kredit ja ne plaćam nikakvu kamatu! Na ovaj način sam uspeo da sagradim dodatne objekte u domaćinstvu, a od ovogodišnjeg kredita gradimo staju i skladište za seno, kao što možete videti“.

 

 

Momčilo je veoma zadovoljan ovakvim načinom finansiranja i kaže da će sigurno i naredne godine svoje gazdinstvo da nastavi da unapređuje sa Lafarge kreditima.

Poljoprivrednik Vladimir Stefanović prvi put na ovaj način finansira unapređenje svog gazdinstva. On pripada grupi malinara koji sav svoj napor ulažu u rast ove privredne grane. Kredit će mu poslužiti da sagradi prilazne staze oko svojih malina. Vladimir opisuje svoje iskustvo sa Lafarge kreditom „Moje gazdinstvo“: „Ovaj kredit će mi dobro doći da napokon uredim svoj malinjak . U planu su mi i dodatne prostorije u okviru gazdinstva, možda i silos, ali biće prilike i za to od sledećeg kredita. Procedura na stovarištu „Marko Kostajnik“ u Loznici i Pro Credit banci je bila veoma brza i laka tako da nisam gubio vreme. Ovaj kredit bi preporučio svima jer mnogo olakšava finansiranje, a ako požurite sa otplatom i uzmete na godinu dana, ne plaćate ni kamatu“.

Pozitivna iskustva poljoprivrednika ukazuju da smo se fokusirali na pravu granu privrede. Pozivamo sve zainteresovane poljoprivrednike koji imaju registrovana gazdinstva da se informišu o kreditima „Moje gazdinstvo“ jer na taj način mogu znatno da unaprede svoj posao.

Više o Lafarge kreditima „Moje gazdinstvo“ pročitajte i pogledajte OVDE.


Pošaljite Vaš komentar