Novosti

Početna / Novosti

Novosti-glavna strana

Lafarge škola trgovine "Znanje za buduće poslovanje"

Posted on 8th Feb 2018

U današnjem promenljivom i turbulentnom okruženju, permanentno obrazovanje je neophodno kako bi se adekvatno odgovorilo na izazove u poslovanju. Uspešne kompanije i pojedinci se znanjem bore protiv kriza i izazova, ali i za svoju konkurentsku poziciju na tržištu. Prepoznavši ovakve trendove, ponudili smo našim kupcima pakovanog cementa priliku za edukacioni program, koji će im pomoći da u budućem periodu unaprede svoje poslovanje.

Protekle nedelje u periodu od 30. januara do 2. februara, Lafarge škola trgovine je organizovana na dve lokacije: u etno naselju „Vrdnička kula“ u Vrdniku i hotelu „Falkensteiner“ na Novom Beogradu. Prisustvovalo je 50 učesnika, naši kupci pakovanog cementa iz svih delova Srbije i deo timova prodaje i marketinga iz Lafarge.

Edukacioni program je realizovao dvočlani tim iskusnih predavača sa bogatim međunarodnim i domaćim iskustvom: dr Dragan Stojković, direktor naučno-istraživačkog centra Ekonomskog fakulteta u Beogradu i dr Zoran Bogetić, redovni profesor  na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Glavni cilj razvojnog programa je da se kroz kratku školu trgovine vlasnicima/menadžerima stovarišta građevinskog materijala prenesu najnovija saznanja iz prakse trgovinskog marketinga i menadžmenta i omogući im da razviju veštine neophodne za efikasnije i efektivnije obavljanje njihovih svakodnevnih aktivnosti.

Svi učesnici su dali pun doprinos realizaciji programa, a atmosfera je tokom edukacije bila veoma pozitivna i radna. Razmenjeno je mnoštvo ideja i konstruktivnih predloga, tako da očekujemo još bolju saradnju u budućem periodu! 

 

                                 

 

                  


Komentari

Gradja Promet doo

Ovo je bila super ideja. Zaista jedno lepo, edukativno i korisno predavanje i druženje gde možeš upoznati svoje kolege i razmeniti poslovna iskustva. Predavači su vrhunski! Zahvaljujem se timu marketinga i prodaje iz Lafarge i zainteresovana sam da učestvujem opet, ukoliko bude organizovana slična edukacija. Pozdrav!

Pošaljite Vaš komentar