Novosti

Početna / Novosti

Novosti-glavna strana

Idealno ravno! STOP pukotinama! Beočinski EstrihBet

Posted on 9th Dec 2019

Lafarge hidraulično vezivo za mašinsko izvođenje cementnih košuljica – EstrihBet (link ka videu), jedinstveni proizvod na srpskom tržištu, nalazi svoju primenu na trenutno najatraktivnijm projektima u Beogradu. Tržni centar “Zvezdara”, poslovni centar “Navigator II”, Kineski kulturni centar, BW Magnolia/Beograd na vodi, Visitor centar, samo su neki od objekata u kojima se trenutno ugrađuju košuljice po recepturi iz kompanije Lafarge

                    Visitor centar,  Kneza Miloša Residence  (bivša američka ambasada), Beograd

EstrihBet je idealan proizvod za izradu mašinskih košuljica. Njegovom upotrebom smanjuje se mogućnost nastanka pukotina do 30% u odnosu na standardne cemente, a ujedno se štedi na vremenu i materijalu.

 

                                      TC “Zvezdara”, najveći tržni centar na Balkanu

Poseban sastav  novog Lafarge  hidrauličnog veziva obezbeđuje  lakši transport materijala kroz creva i pumpu, dok je  vreća od 40kg prava mera za doziranje, prema mišljenju majstora koji su isprobali novi proizvod.

Sa aspekta očuvanja životne sredine značaj EstrihaBet-a je izvanredan, jer  novo vezivo karakteriše najmanja emisija CO2 u poređenju sa drugim vrstama cementa – čak 35% manja emisija CO2, zbog čega je pogodan za eko sertifikate održive gradnje.    

Jedinstveni novi materijal ima izuzetan potencijal s obzirom na kapacitete tržišta građevine koje je u stalnom porastu, a  ujedno obezbeđuje benefite svima -  Lafarege-u kao proizvođaču, krajnjim korisnicima i široj društvenoj zajednici.  

  

                                                 Poslovni centar Navigator II, Beograd


Pošaljite Vaš komentar