Novosti

Početna / Novosti

Novosti-glavna strana

Lafarge kuće - sa nama kuća postaje dom

Posted on 26th Aug 2016

 

Naša kompanija Lafarge je uspešno predstavila novi projekat - Lafarge kuće, čime smo najavili ulazak u novi segment tržišta – izgradnju porodičnih kuća od poluprefabrikovanih materijala. U ponudi su različiti tipovi kuća prilagođeni potrebama kupaca i uslovima gradnje na konkretnoj lokaciji. Ponuda uključuje finansiranje i izgradnju porodičnih kuća po sistemu „ključ u ruke“, koji obuhvata i pribavljanje svih potrebnih dozvola za izgradnju. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja omogućava preciznost gradnje i kontrolisani kvalitet u fabričkim uslovima, do novog doma je moguće doći već za nekoliko meseci.

Prvi program Lafarge kuća sastoji se od 9 tipova objekata, uz varijante sa ekološkim zelenim ili tradicionalnim kosim krovom, delo je arhitekte Jovana Mitrovića. Ovaj program posebno naglašava aspekt udobnosti, koja se ogleda kroz jednostavan ali jedinstven arhitektonski koncept, uz akcenat na optimalnu iskorišćenost prostora, funkcionalnost i energetsku efikasnost. Tim arhitekata je spreman da pozicionira i prilagodi kuće zahtevima bilo kog placa, ali i da izađe u susret svim drugim specifičnim zahtevima klijenata. Arhitektonska rešenja ovog programa, uz celokupnu projektnu dokumentaciju, predstavljaju sastavni deo ponude. Osnovni građevinski materijali su proizvedeni u našoj fabrici cementa.

 

 

Zajedno sa bankom Societe Generale, pripremili smo posebnu ponudu na našem tržištu – povoljan kredit za izgradnju kuće, za koji nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost. Minimalno učešče je 20 odsto, a rok otplate do 25 godina. Kamatna stopa iznosi 4,45 odsto, plus šestomesečni Euribor. Cena kvadrata u zavisnosti od tipa kuće, kreće se od 385 EUR naviše, u zavisnosti od tipa i nivoa opremljenosti objekta.

Lafarge kuću karakterišu savremena tehnologija brze i efikasne DWS (Doube Wall System) gradnje, koja obezbeđuje dugogodišnje trajanje objekta pružajući potpuni osećaj bezbednosti. Više o Lafarge kućama možete pročitati OVDE. Sva pitanja u vezi Lafarge kuća, pošaljite na mejl adresu zoran.kovacevic@lafargeholcim.com.

 

Vaš Lafarge


Pošaljite Vaš komentar